Satsning på hästarna 2017

Snart nytt år och med nytt år kommer nya mål. 2017 kommer bli en satsning på mina hästar.
Det här året har varit absolut toppenbra. Ofelia fick ett stoföl – Othilia. Ragna fick diplom. Ragna och jag har varit på Friends Arena och tävlat i Årets Kallblod. Det har garanterat varit höjdpunkterna 2016. 2016 var också året då jag fick ta bort Ofelia, min vapendragare, min drömhäst. Vilket är det absolut värsta jag fått vara med om under mina år som hästnörd.

Under 1,5 år har jag pluggat till Projektledare vid sidan av jobbet. Det har varit tufft och det har varit kämpigt. Och därför har hästarnas utbildning fått ligga på hyllan. Men idag lämnade jag in min sista inlämningsuppgift och på fredag får jag min absolut sista tenta. Sen är jag klar! Lättnad.

Under 2017 kommer jag satsa på att utbilda Ragna och det stora målet är att göra KBI med henne i Augusti. Jag ska påbörja Othilias utbildning och eftersom hon är så ung ännu så kommer mitt fokus vara på att börja tömköra henne och leka lite med linor och slanor. Sätta henne i skaklar är målet för det här året. Jag har aldrig direkt jobbat mot mål förut men har insett att det är lättare, om man har ett mål att jobba emot. Så min plan är att sätta upp mål för varje kvartal, följa upp, analysera, utvärdera. Jag tror det kommer bli så jäkla bra. Det kommer även bli roligare för er att följa bloggen när det är mer vardagsinlägg. Kommer bli så kul att få dela med mig av den här resan med mina hästar!

 
 
 Allmänt | | Kommentera |
Upp