Underbara vintertväder

Godkväll,
Idag har det varit en såndär dag när allting bara flyter på. Först och främst hade jag ett bra möte med min chef, efter det fick jag reda på att jag fick godkänt på min sista tenta på Projektledarutbildningen och därefter blev jag vald till arbetsplatsombud på jobbet. Rundade av med styrelsemöte i Örebro Läns Ardennerklubb, det känns som att det kommer hända mycket spännande saker det här året.

Hur som helst. Det här vädret. Vet inte riktigt vad man ska säga om det. Ragna ska sättas igång men det känns som om jag aldrig riktigt kommer till skott. Ena dagen blåser det storm, andra dagen spöregnar det och tredje dagen är det isgata. Hovslagaren är inbokat 27 januari, då blir det skor runt om, snösulor och fyra brodd i varje doja. Därefter finns det inga ursäkter. Tanken är att vi ska smyga igång här i helgen. Det ska bli spännande att se Ragnas utveckling det kommande halvåret. Jag tror verkligen på den hästen. Hon är en väldigt speciell och säregen häst - som jag tror kommer bli en fantastisk körhäst när hon är klar.

Ville egentligen bara titta in här och säga hej, ge er en liten uppdatering. I helgen kommer det mer uppdateringar och bilder. Är det något speciellt ni vill läsa om?

 
Allmänt | |
Upp