Semester och en liten uppdatering

Hej på er,
Nu är hästarna på sommarbete och har semester med lyxbuffé 24 timmar om dygnet.
Den här perioden precis när man släpper iväg dom på bete är rätt skön men framförallt så börjar man sakna att inte ha hästarna hemma. Nu är jag lyckligt lottad och har dom inte jättelångt hemifrån. Nu finns det tid för att ta tag i allting man inte hinner göra när det är vardag. Alltså - tvätta borstar, putsa upp selarna och allt annat läder riktigt ordentligt och göra en ordentlig rensning av alla hästprylar. Sen är det nya tag snart igen.
 
Det har blivit lite ändrade planer. Tänkte att jag inte ska visa några hästar på premiering i sommar. Det skjuter jag upp till nästa sommar, då gör jag KBI med Ragna och visar Othilia som tvååring. Den här sommaren kommer jag njuta av att vara åskådare på både premieringarna och riksutställningen.

Lite förändringar har skett. Jag valde att avgå som ordförande i Örebro Läns Ardennerklubb i Mars och valde då också att inte fortsätta med mitt styrelsearbete i klubben. Men jag kommer fortfarande att vara engagerad. Istället har jag valt att rikta mitt fokus till ungdomsarbetet och har blivit invald i Ungdomsrådet i Svenska Hästavelsförbundet. Där jag också fick möjligheten att sitta som adjungerad i deras styrelse. Det ska bli ett spännande arbete framöver. Man får passa på att engagera sig i ungdomsarbetet medans man fortfarande är ungdom ;)

Ragna till vänster och Othilia till höger. Bakom: Bästa sommarkompisen, Nordsvensken Syrran.
Allmänt | | Kommentera |
Upp