Hingstpremiering på Grevagården

Och det är väl kanske just nu jag egentligen borde rapportera med både bilder och resultat från Grevagården. Tyvärr måste jag göra er besvikna då jag under helgen agerade hästskötare och moraliskt stöd. 

Lite extra glad är jag för att min kära vän Sofie fick sin första egna uppfödning godkänd. Han heter Mälker e: Ture 11852 u: Märta 118931 (vilket är samma möderne som jag har i Othilia). 

Kort sammanfattat så var det många fina hingstar som blev godkända. Ett stort grattis till alla uppfödare och ägare. Vill ni se bilder så rekommenderar jag att ni söker på "Fotograf Pernilla Hägg" och kikar på hennes bilder. Där finns också poängen med. Fick också chansen att se fina bruksprov under lördagen. Det är kul att se hingstarna i sitt rätta element. Under en sån här helg suger jag åt mig kunskap och inspiration som en svamp. Det är mycket kompetenta människor man får möjlighet att umgås med. Och alla med ett gemensamt intresse - häst. Det är något visst när alla nördar samlas på en och samma plats under ett par intensiva dagar. Hingstpremieringen är en av högtiderna varje år för den riktiga nörden! Tack alla ni som gjorde min helg fantastisk, det är så kul att träffa er. 

Fika går åt när man ska iväg! Gäller att fylla upp fikakorgen till bredden! 

Adam och Mälker efter en väl genomförd visning! 

Lyckades göra en bra svansfläta som kompensation för den dåliga manflätan ;)  Allmänt | |
Upp