Dagens körning!


Hoppas ni alla har haft en kanonbra helg! 
Idag har det varit ett makalöst bra väder och det kändes som en dag i april. 
Den här dagen började jag med att göra klart allting i stallet på förmiddagen, sen åkte jag iväg och hämtade rockarden, som inte har stått hemma. Sen körde jag Ragna. 

Under den här vintern har det varit lite "tjafsigt" med Ragna när jag har ridit på henne, eller till exempel tömkört. Jag tömkörde henne igår och då var hon väldigt sprallig - dock så avslutade vi ju passet lugnt och sansat. På förra Karin-träningen så fick jag bra tips om att hantera Ragnas överskottsenergi. Istället för att tänka "fan att hon är på det här humöret" så ska jag tänka "vad bra att du har så mycket energi, då ska vi göra någonting med den energin". Och börja arbeta henne, även om det är i ett högre tempo. Det fungerar riktigt bra. 

Därför ville jag idag hitta tillbaka till den här härliga och avslappnade känslan som vi hade i stort sett hela sommaren. Så jag bestämde mig för att sätta Ragna framför rockarden och bara skritta, helt kravlöst. Det gjorde verkligen susen, vi var ute i ungefär 40 minuter och Ragna var så imla positiv och avslappnad. Vi hittade verkligen tillbaka till "rätt" känsla och jag var gråtfärdig av lycka. 


 
Allmänt | |
#1 - - FSHD Daniel:

Väldigt fin bild :)

Upp