Nytt år, nya möjligheter!

Long time no see!
Nu är det dags att ruska liv i den här bloggen igen. Så min tanke är att jag ger er en liten recap på vad som hänt den senaste tiden och får ni hålla utkik här för att se vad som dyker upp framöver.

Ragna
I höstas blev Ragnas has väldigt svullen. Efter veterinärbesök så konstaterades det att det bara var en hasgalla. Den har inte gått tillbaka så vi kommer få dras med den. Huvudsaken är att hon mår bra. Nu är det dags för igångsättning igen och vi har redan bokat in oss på träningar. Dessutom har vi en bröllopskörning inbokad i slutet av februari, vi ser så mycket fram emot det!

Othilia
Blir fyra år nu och det är dags för henne att köras in. I somras var jag iväg på både utställning och premiering med henne. Till min stora lycka belönades hon med avelsdiplom. Tanken var att jag skulle börjat köra in henne mycket tidigare, men av olika anledningar så har det helt enkelt inte blivit av. Jag kommer berätta mer om upplägget för inkörningen av henne i ett eget inlägg. Även fast hon är tömkörd sen tidigare så kommer jag att börja om från början.

Annars rullar det på som vanligt. Jag är också under igångsättning skulle man kunna säga. Har precis dragit igång med träningen, det känns otroligt bra. Fantastiskt att vi går mot ljusare tider nu, den här hösten/vintern har inte alls varit rolig. Jag gissar att det inte bara är vi som har lerigt i hagarna?  

 
Allmänt | |
Upp