Digital Inkörningskurs 13 Juni 10.00

Välkommen på en digital inkörningskurs!
Är du nyfiken på hur man lägger upp inkörningen av en häst? Vill du veta vilka steg som ingår i inkörningen och i vilken ordning man kan ta de olika stegen? Då är den här kursen en bra början!
I den här kursen kommer vi gå igenom allt ifrån hur man sätter en bra grund för inkörningen genom hantering av hästen vid hand, genomgång av utrustning och allt ifrån det att du ska tömköra din häst för första gången tills att man spänner för den i vagn. Vi kommer också gå igenom vikten av att anpassa utbildningen efter individen och inte stressa fram i momenten. Det här är en teoretiskt utbildning som sker genom att jag till stor del pratar om de olika momenten ner i detalj och kompletterar det genom att visa bilder och filmklipp.
Den här kursen vänder sig till alla typer av kuskar och hästar! 😊

När: 13 Juni 10.00
Kostnad? 250 kr
Hur: Kursen sker via Zoom vilket är ett digitalt verktyg för möten. Det finns både via app på telefonen och att ladda hem på datorn. Länken till kursen skickas ut via mail samma dag som kurstillfället.

Anmälan:
Såhär anmäler du dig till den Digitala Inkörningskursen:
1. Skicka mail till info@horsely.se med din anmälan. Skriv ditt Förnamn Efternamn, Telefonnummer och mailadress i mailen.

2. Swisha anmälningsavgiften på 250 kr till: 123 254 55 49
Ange ditt Förnamn Efternamn Digital Inkörningskurs i meddelande.

Sista anmälningsdag är 10 Juni
Alla frågor är välkomna, det är bara att höra av sig!


Viktigt att veta!
Betalningen är bindande vilket innebär att om du får förhinder vid kurstillfället så återbetalas inte avgiften. Kom ihåg att koppla upp dig mot länken i god tid innan inkörningskursen börjar, för att se till att allting fungerar. Länken till utbildningen kommer vara öppen en halvtimma innan kursen startar.

Jag vill poängtera att detta är en teoretisk och digital kurs som inte kan ersätta en fysisk inkörningskurs. Detta är en teoretisk fördjupning i hur du kan köra in en häst, vilket ger större förståelse för hur upplägget kring inkörning kan se ut och vad man bör tänka på vid inkörningen. Jag delar med mig av mitt sätt att köra in hästar på och vad som har fungerat för mig! 😊
 
Allmänt | |
Upp